Ouder stel fietst door het bos

Werknemerspensioen

Een goede pensioenregeling wordt erg gewaardeerd door uw werknemers! Maar is ook complexe materie. Regel het daarom samen met ons.

Vraag offerte aan

Goed pensioen voor uw werknemers

U bent niet verplicht om uw werknemers een pensioenregeling aan te bieden. Maar met een goede pensioenregeling maakt u uw bedrijf wel extra aantrekkelijk als werkgever! Kies daarom voor een goed pensioen voor uw werknemers samen met Assurantiekantoor Van Wijngaarden Vinkeveen, dé pensioenspecialist van Vinkeveen en omstreken.

Pensioenadvies: zo maakt u de beste keuze

Goed pensioenadvies is een absolute must: de regelingen rond pensioen zijn immers niet eenvoudig. Assurantiekantoor Van Wijngaarden Vinkeveen legt u graag uit welke mogelijkheden er zijn. We kijken naar het budget dat u beschikbaar heeft, welk pensioensysteem het beste past bij uw onderneming en waar u het pensioen het beste kunt onderbrengen. Met ons pensioenadvies komt u tot de beste pensioenregeling voor uw werknemers.

Vragen over het pensioen van uw werknemers?

De praktijk leert dat zowel werkgevers als werknemers veel vragen hebben over hun pensioenregeling. Kan ik eerder met pensioen? Wat gebeurt er bij overlijden? Als pensioenspecialist staat Assurantiekantoor Van Wijngaarden Vinkeveen altijd voor u klaar om uw vragen over pensioen te beantwoorden. Bel (0297) 219 000 voor een verhelderend gesprek met één van onze pensioenadviseurs.

Vragen over uw werknemerspensioen? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (0297) 219 000.

Stel ons gerust uw vraag