Groepsfoto van het personeel van Assurantiekantoor van Wijngaarden Vinkeveen

Medewerkers

Arnold Oldert

Functie
  • Directeur en relatiebeheerder
Telefoon
(0297) 219 000

Werkzaam op het kantoor sinds 1995. Als buitendienst medewerker onderweg om samen met u, uw risico's zo goed mogelijk in kaart te brengen en naar oplossingen te zoeken. Ruime algemene kennis en ervaring en als specialisme hypotheken, pensioenen en employee benefits.

Maarten Snoeren

Functie
  • Directeur en relatiebeheerder
Telefoon
(0297) 219 000

Verbonden aan het kantoor sinds 1998 en schoonzoon van H. van Wijngaarden. Naast een brede algemene verzekeringskennis en ervaring een uitstekende partner voor meer ingewikkelde schadeverzekeringen. Daarnaast hypotheekadviseur.

Chantal Snoeren- van Wijngaarden

Functie
  • Administratief en Financieel medewerkster
Telefoon
(0297) 219 000

Renate Mueller-Kolkman

Functie
  • Administratief en commercieel medewerkster
Telefoon
(0297) 219 000

Renate is samen met Ellen de rechterhand van de relatiebeheerders. Daarnaast verzorgt zij een deel van de polisadministratie.

Ellen Groot

Functie
  • Administratief en Commercieel medewerkster
Telefoon
(0297) 219 000

Ellen is ons eerste aanspreekpunt en zal u als eerste te woord staan. Zij weet als geen ander wie u waarvoor moet hebben. Daarnaast heeft zij commercieel ondersteunende taken.

Inge van der Bijl

Functie
  • Schadebehandelaar
Telefoon
(0297) 219 000

Inge bewaakt de interne en externe communicatie en is samen met ellen en renate de rechterhand van de relatiebeheerders. Verder zal zij het schadetraject van melden tot afhandeling/uitkering voor haar rekening nemen.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.