Groepsfoto van het personeel van Assurantiekantoor van Wijngaarden Vinkeveen

Over ons

Gemak, vertrouwen en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Bij ons geen kleine lettertjes en verassingen maar duidelijk vooraf.  Als klant van ons kantoor staan u en uw belangen voor ons voorop.

Verzekering en financieel advies dat u past

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiƫle zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak.

Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.

De persoonlijke wijze van ons advies

Telefonisch:
Ondanks de hectiek van de dag die wij allemaal kennen hebben wij geen keuzemenu maar krijgt u gewoon een medewerker van het kantoor te spreken. Die kan u direct verder helpen.

Persoonlijk contact:
Onze adviseurs geven u graag advies in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor maar zeker ook bij u thuis of op uw bedrijfslocatie.

Op afstand:
Wanneer het u beter uitkomt bestaat er ook de mogelijkheid om op afstand middels een internetverbinding een persoonlijk gesprek te voeren en documenten met u te delen.

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dicht bij u in de buurt.

Heeft u een schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. U bent van harte welkom op ons kantoor.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag